Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes
Direct online reserveren »

Gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandeling, wellness, ontspanning, city spa goes

Geniet ook van een frisse en stralende huid!

De gezichtsbehandelingen van Cenzaa en [ Comfort Zone ] zijn stuk voor stuk ware ontspanningsbelevingen. Een geurreis laat u de juiste koers bepalen en de hoge concentratie werkstoffen van de producten zorgen voor direct resultaat. De gezichtsbehandelingen werken niet alleen ontspannend, maar zorgen ook voor huidverjonging (anti aging) of huidverbetering.

Huidverzorging is belangrijk voor een mooie en stralende huid. Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Door de huid goed te blijven verzorgen zal de huid in optimale conditie blijven. Elke huid is anders en een standaard bestaat dank ook niet. Elke behandeling wordt afgestemd op de huidige conditie van uw huid en uw wensen.
Tijdens de behandeling ontvangt u dan ook altijd een persoonlijk advies.

Bij al onze gezichtsbehandelingen (uitgezonderd de 30 min en 60 min behandelingen) is epileren van de wenkbrauwen inbegrepen.

U kunt bij City Spa Goes ook terecht een gezichtsbehandeling samen met uw partner, (schoon)moeder, vriend of vriendin. Wij bieden mogelijkheden voor behandelingen van één tot vier personen tegelijk. Vraag bij reservering naar de mogelijkheden.

Cenzaa Refresh (30 min) € 39.50

De Cenzaa Refresh gezichtsbehandeling is een eenvoudige reinigende behandeling. Uw huid wordt gereinigd en verfrist. Een intensieve verzorging op basis van uw huidtype en huidwens volgt. De Cenzaa Refresh gezichtsbehandeling zal worden afgesloten met een heerlijke dag- of nachtverzorging waardoor uw huid weer stralend en fris aanvoelt. Na afloop kunt u rustig even bijkomen.

Cenzaa Impressions (60 min) € 58.00

Laat u tijdens de Cenzaa Impressions gezichtsbehandeling meevoeren naar de exotische oorden van Cenzaa. Deze behandeling heet u welkom met de heerlijke geuren van Cenzaa en laat u kennis maken met alles wat Cenzaa te bieden heeft. Op basis van de huidanalyse wordt de Cenzaa Impressions gezichtsbehandeling afgestemd op uw huid en huidwensen.

Om uw huid toegankelijk te maken wordt uw huid compleet gereinigd. Deze reiniging bestaat uit een peeling en dieptereiniging waarbij onzuiverheden zullen worden verwijdert. Indien gewenst worden ook uw wenkbrauwen in model gebracht. Vervolgens kunt u genieten van een uitgebreide decolleté-, nek- en gezichtsmassage met de massageolie afkomstig uit de Cenzaa geurlijn. Tijdens het masker, wat na de massage volgt, kunt u genieten van een voet-, hand- of hoofdhuidmassage. De Cenzaa Impressions gezichtsbehandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtverzorging.

[ Comfort Zone ] Reiniging (45 min) € 48.50

De eenvoudige [ Comfort Zone ] reiniging is een intensieve verzorging voor uw huid. Naast een peeling en het verwijderen van onzuiverheden geniet u tijdens deze gelaatsbehandeling ook van een masker afgestemd op uw huid. Tot slot sluiten we de gezichtsbehandeling af met een complete dagverzorging.

[ Comfort Zone ] Moments (90 min) € 78.00

De [ Comfort Zone ] Moments gezichtsbehandeling is een heerlijk ontspannende well-being behandeling die gebaseerd is op diverse massagetechnieken. U wordt verwelkomt met een heerlijk voetbad die voorzien is van de tranquility huisgeur. Daarna wordt de behandeling gestart met het tranquility welkomstritueel. Indien gewenst worden uw wenkbrauwen geëpileerd en/of uw bovenlip geharst. Vervolgens wordt uw huid gereinigd, gescrubt en ondergaat u een dieptereiniging. U gaat na de reiniging heerlijk ontspannen met een massage van het gelaat, decolleté en hals die gebaseerd is op Indiase massagetechnieken. Na afloop van de massage geniet u van een voedend masker terwijl uw armen en handen worden gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huid.

[ Comfort Zone ] Eye Supreme (100 min) € 85.00

De [Comfort Zone] Eye Supreme gezichtsbehandeling is nagenoeg hetzelfde als de [ Comfort Zone ] Moments behandeling. Deze behandeling wordt verder uitgebreid met een bindweefselmassage rond de ogen en een Sublime oogmasker. Het Sublime oogmasker is een effectief masker dat onmiddellijk de tekenen van vermoeidheid en veroudering vermindert en zorgt voor een stralende oogopslag.

[ Comfort Zone ] Sublime Skin Deluxe (120 min) € 99.50

De [ Comfort Zone ] Sublime Skin Deluxe gezichtsbehandeling is dé anti-aging gelaatsbehandeling voor verslapte contouren, fijne lijntjes, oneffenheden en dofheid. De combinatie van de fruitzuur double peel en het tweefase masker met vitamine Pp & hexapepdie zorgen voor een verbeterde zuurstoftoevoer, cel vernieuwing en herstructurering van de contouren. De dode huidcellen zullen of een effectieve manier worden verwijdert. Het resultaat is een verhelderde, vitale, zachte en gelifte huid.