Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes
Direct online reserveren »

Links

Nagenieten van uw ontspannen dag bij City Spa Goes? Boek dan een overnachting in de buurt:

Hotel Grandcafe Terminus

Hotel Terminus in Goes is een drie sterren hotel waar de gast persoonlijke aandacht en service krijgt. Met een centrale ligging in Goes, dichtbij het openbaar vervoer, en op 5 min loopafstand van het gezellige historische centrum in Goes.

Hotel Terminus Goes

www.hotelterminus.nl

Bed and Breakfast Goes

Sinds 2007 het vertrouwde adres voor een comfortabele en betaalbare overnachting in Goes. Op loopafstand van het centrum geniet u rust en privacy in éen van de vier ruime gastenkamers met ieder een eigen moderne badkamer. De kamers zijn gesitueerd op de verdieping van onze stijlvol gemoderniseerde stadsvilla. Na een ontbijt met een Zeeuws tintje, op het tijdstip dat u wenst, begint u goed aan de nieuwe dag.

www.bedandbreakfastgoes.nl

Hairstudio Double

Op zoek naar een prachtig bruidskapsel voor uw grote dag? Bij Hairstudio Double helpen ze u hier graag mee! Genieten van wellicht één van de mooiste dagen van uw leven zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw haar. Meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Hairstudio Double of maakt direct een afspraak.