Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes
Direct online reserveren »

Laten wij ons even voorstellen

Het team van City Spa Goes heet u van harte welkom en staat voor u klaar voor uw meest ultieme wellnesservaring!

Lienke en Melanie

Lienke en Melanie Barentsen

Als moeder en dochter zijn wij in september 2011 gestart met City Spa Goes. Het was een lang gekoesterde wens van ons om samen wat op te richten in de schoonheids- en wellnessbranche. Met de oprichting van City Spa Goes wilde we een plek creƫren waar iemand zich welkom voelt en compleet kan ontspannen. Lienke houdt zich voornamelijk bezig met massages, spray tan, visagie en schoonheid. Melanie richt zich op (medische) pedicure behandelingen, wimperextensions en schoonheidsbehandelingen. Inmiddels werken wij niet meer met zijn tweetjes, maar hebben we 8 schoonheidsspecialistes die u allen de ware ontspanningsbeleving willen bieden.

Lienke

City Spa Goes, Ontspanning, Relax, Massage, Lienke, gastvrouw

Lienke is de gastvrouw van City Spa Goes. Voor al uw reserveringen en vragen moet u bij haar zijn! Daarnaast is Lienke gespecialiseerd in diverse massagetechnieken.

Melanie

Medisch pedicure Melanie

Melanie is naast eigenaresse van City Spa Goes ook gespecialiseerd in (medische)pedicure.

Esther

Schoonheidsspecialiste, wimperextensions, bamboemassage, gellak, hammambehandeling, Esther

Esther is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste (niveau 4) en pedicure. Verder beschikt Esther over de certificaten voor wimperextensions, bamboe massage, gellak, hammambehandelingen en spray tanning. Esther vind je op woensdag, donderdag en om de week op zaterdag in de city spa.

Cher

Schoonheidsspecialiste, gellak, massages, Cher

Cher is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste (niveau 3) en is daarnaast ook gespecialiseerd in gellak, gezichtsbehandelingen en diverse massagevormen. Cher is op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag aanwezig in City Spa Goes.

Tess

schoonheidsspecialiste, pedicure, gellak, visagie, massage, tess

Tess is een allround schoonheidsspecialiste met als specialisme acne. Daarnaast weet ze ook alles op het gebied van Shiatsu. Tess is op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag aanwezig in City Spa Goes.

Kira

schoonheidsspecialiste, pedicure, gellak, visagie, massage, kira

Kira is een allround schoonheidsspecialiste en heeft zich gespecialiseerd in Shiatsu, acne en bindweefselmassage. Kira werkt in City Spa Goes op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Nina

schoonheidsspecialiste, pedicure, gellak, visagie, massage, nina

Nina is in opleiding voor schoonheidsspecialiste. Nina is op dinsdag, woensdag en zaterdag aanwezig in City Spa Goes.