Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon Team City Spa Goes heet u van harte welkom en staat klaar voor uw ware ontspanningsbeleving De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes Dagje relaxen in Zeeland? De deuren van City Spa Goes staan voor u open.
Direct online reserveren »

Laten wij ons even voorstellen

Het team van City Spa Goes heet u van harte welkom en staat voor u klaar voor uw meest ultieme wellnesservaring!

Lienke en Melanie

Lienke en Melanie Barentsen

Als moeder en dochter zijn wij in september 2011 gestart met City Spa Goes. Het was een lang gekoesterde wens van ons om samen wat op te richten in de schoonheids- en wellnessbranche. Met de oprichting van City Spa Goes wilde we een plek creëren waar iemand zich welkom voelt en compleet kan ontspannen. Lienke houdt zich voornamelijk bezig met massages, spray tan, visagie en schoonheid. Melanie richt zich op (medische) pedicure behandelingen, wimperextensions en schoonheidsbehandelingen. Inmiddels werken wij niet meer met zijn tweetjes, maar hebben we 8 schoonheidsspecialistes die u allen de ware ontspanningsbeleving willen bieden.

Lienke

City Spa Goes, Ontspanning, Relax, Massage, Lienke, gastvrouw

Lienke is de gastvrouw van City Spa Goes. Voor al uw reserveringen en vragen moet u bij haar zijn! Daarnaast is Lienke gespecialiseerd in diverse massagetechnieken.

Melanie

Medisch pedicure Melanie

Melanie is naast eigenaresse van City Spa Goes ook gespecialiseerd in (medische)pedicure.

Esther

Schoonheidsspecialiste, wimperextensions, bamboemassage, gellak, hammambehandeling, Esther

Esther is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste (niveau 4) en beschikt over de certificaten voor wimperextensions, bamboe massage, gellak, hammambehandelingen en spray tanning. Op dit moment volgt zij ook een opleiding tot pedicure. Esther vind je van woensdag t/m zaterdag en donderdagavond in City Spa Goes.

Nadine

Bamboemassage, Shiatsu, gellak, Nadine

Nadine is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste (niveau 4) en beschikt daarnaast over de specialisaties bamboemassage, gellak, shiatsu, bindweefselmassage en hammambehandelingen. Nadine is aanwezig op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag in City Spa Goes.

Cher

Schoonheidsspecialiste, gellak, massages, Cher

Cher is een gediplomeerd schoonheidsspecialiste (niveau 3) en is daarnaast ook gespecialiseerd in gellak, gezichtsbehandelingen en diverse massagevormen. Cher is op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag aanwezig in City Spa Goes.

Ilse

schoonheidsspecialiste, pedicure, gellak, visagie, massage, ilse

Ilse is schoonheidsspecialiste niveau 4 en pedicure. Ze is daarnaast gecertificeerd in diverse massages, visagie en gellak. Ilse is aanwezig op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag bij City Spa Goes.

Tess

schoonheidsspecialiste, pedicure, gellak, visagie, massage, tess

Tess volgt de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Dit jaar doe ik examen voor niveau 3 en verwacht volgend jaar niveau 4 te behalen.

Maxime

schoonheidsspecialiste, pedicure, gellak, visagie, massage, maxime

Maxime doet de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Dit jaar ga ik examen doen voor niveau 3 en volgend jaar voor niveau 4.

Simone

schoonheidsspecialiste, pedicure, gellak, visagie, massage, simone

Simone volgt de opleiding allround schoonheidsspecialiste. Na haar examen wil zij zich specialiseren in bindweefsel, shiatsu en acné.

Merlot

schoonheidsspecialiste, pedicure, gellak, visagie, massage, merlot

Merlot is afgestudeerd schoonheidsspecialiste niveau 3. Zij volgt nu de opleiding voor niveau 4.