Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes
Direct online reserveren »

2B Bio-peeling

Dé oplossing voor een beschadigde en vermoeide huid!

Geef uw huid een opkikker en laat uw huid grondig zuiveren met een diepte peeling van 2B Bio-peeling. Met 2B Bio-peeling biedt City Spa Goes u de nieuwste generatie van bio-peelingen. Poriën worden nauwer, pigmentvlekken vervagen en rimpels worden van binnenuit opgevuld.

Wat is 2B Bio-peeling?

De peeling is volledig biologisch en geschikt voor elk huidtype. De warme kruide, waaruit deze peeling bestaat, worden in de huid gemasseerd. Hierdoor wordt de onderste laag van de de opperhuid bewogen om nieuwe cellen aan te maken. Onregelmatigheden in de huid, zoals acne, pigmentvlekken, littekentjes of gerstekorrels verdwijnen. Het resultaat... een grondig gezuiverde huid die straalt!

Een 2B Bio-peeling is niet aan te raden 7 dagen voor u op vakantie vertrekt. Na een 2B Bio-peeling bent u verplicht om zonbeschermende producten te gebruiken.

Voor wie is de 2B Bio-peeling geschikt?

De 2B Bio-peeling is geschikt voor elk huidtype. Mensen met de volgende onregelmatigheden hebben het meeste baat bij een behandeling:

  • Acne, vette huid met grove poriën;
  • Pigmentvlekken zoals een zwangerschapsmasker;
  • Littekens, verbeteren keloïd weefsels;
  • Rimpels, verouderde/verslapte huid;
  • Eczeem, rosacea, psoriasis;
  • Vochtarme huid;
  • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid;

Voor een optimaal resultaat, bijvoorbeeld bij acne, zwangerschapsmasker, pigmentvlekken, extreem droge of vette huid, raden wij aan om een kuur te volgen van deze peeling. Deze kuur bestaat uit 3 peelings in 10 dagen tijd.

Wanneer u deze kuur volgt is het zeer sterk aan te raden de producten van 2B Bio-peeling te gebruiken.

Prijzen

Behandeling 60 minuten € 72.50

Kuur 3 peelings à € 198.00