Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes
Direct online reserveren »

Duo behandelingen

Beleef samen de ultieme ontspanningsbeleving!

Duobehandelingen Exclusief bij City Spa Goes

De duo behandelingen bij City Spa Goes zijn uniek in Zeeland! Onze speciale salon is geschikt voor gebruik tot maar liefst 4 personen tegelijk. Geniet samen met uw partner, moeder, dochter, vriend of vriendin van één van onze heerlijke behandelingen of arrangementen.

Wat is een duo behandeling?

Tijdens een duo behandeling genieten jullie samen van een heerlijk ontspannen behandeling in één behandelruimte. Deze behandeling wordt tegelijk bij jullie uitgevoerd, wat inhoudt dat ieder één masseur of schoonheidsspecialiste voor zichzelf heeft. Op deze manier kunnen jullie samen genieten van de ultieme ontspanningsbeleving.

Waarom een duo behandeling?

Wat we vaak ervaren is dat het gezelliger is om samen naar een beautysalon te gaan. Lekker even kletsen en er samen tussen uit. Ook leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. De mogelijkheden voor duobehandelingen bij City Spa Goes zijn eindeloos. Speciale wensen? Neem dan gerust even contact op.

Met hoeveel personen kan een duo behandeling?

Bij City Spa Goes is het mogelijk om tot maar liefst 4 personen tegelijk een behandeling te ondergaan.

Cadeaubonnen

De duo behandelingen van City Spa Goes zijn niet alleen leuk om te krijgen, maar ook om cadeau te geven. Het cadeau geven van een duobehandeling gaat gemakkelijk via een cadeaubon. Deze is online te bestellen in onze webshop. Hebt u nog vragen of komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op via info@city-spa-goes.nl of +31 (0)113 -23 12 77.