Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes
Direct online reserveren »

Floaten

Ervaar het unieke gevoel van gewichtloosheid

Floaten : gewichtloos drijven op zout water en de meest effectieve manier om stress te verminderen. Uw lichaam zal compleet ontspannen zodra u zicht overgeeft aan het water.

Hoe werkt floaten?

Bij floaten wordt het effect van de Dode zee nagebootst door de opwaartse kracht van het water en Epsom zout. Hierdoor blijft u moeiteloos drijven. Doordat het hele lichaam ondersteund wordt krijgen al uw spieren de kans om zich volledig te ontspannen.

De floatcabine

De floatcabine is gevuld met ruim 800 liter water en 500 kg Epsom zout. Indien gewenst kunt u de floatcabine volledig afsluiten. Op deze manier kunt u de wereld om u heen even helemaal ‘uitzetten’. De sfeer en warmte laten de spanning van u af glijden en binnen enkele minuten zult u het unieke gevoel van gewichtloosheid ervaren. Uw hele lichaam ontspant zich, ademhaling wordt langzamer en het hartritme rustiger.

Voordelen van floaten

Floaten is niet alleen maar goed om stress te verminderen. Naast het verlichten van fysieke en mentale stress is floaten ook ideaal voor het

  • Versterken van het immuunsysteem;
  • Herstellen van stress gerelateerde ziekten;
  • Verbeteren van sportprestaties en sneller herstel van blessures;
  • Verhogen van concentratievermogen en creativiteit;
  • Verlichten van chronische pijnen;
  • Verminderen en verlichten van huidklachten.

Floaten heeft bovendien ook een positief effect op het geheugen, denken en leerprestaties.

Ervaar het zelf! Reserveer nu uw floatsessie bij City Spa Goes.