Bindweefselmassage

Wat is bindweefselmassage?

Bindweefselmassage is een diepe massagetechniek van de diepere huidlagen (het bindweefsel). Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.  Het is een intensieve behandeling. U ziet direct resultaat na één behandeling. Voor een optimaal resultaat is een bindweefselkuur aan te raden.

Bindweefselmassages kunnen toegepast worden bij:

  • rimpels, littekens en andere verklevingen
  • een vale, slecht doorbloede huid
  • passieve acné
  • een verslapte huid
  • huidveroudering
  • verbetering van de totale huidconditie

Behandeling in kuurvorm

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes tot twaalf behandelingen. Een kuur bestaat uit een keer per week bindweefselmassage gedurende zes weken. Na 3 weken maken we een foto’s en hebben we een evaluatiegesprek over de voortgang van de behandeling.

De behandeling

We starten de behandeling met een intakeformulier waarbij wij uw wensen in beeld kunnen brengen en kunnen kijken of u voor de behandeling in aanmerking komt. Dan vervolgen wij de behandeling van een bindweefselmassage op de rug. Om zo het gewenste resultaat te behalen in het gezicht.
We vervolgende behandeling met een ontspannende hoofdhuid massage, en starten dan met de intensieve bindweefsel massage van decollete, hals en gelaat. U ontvangt na de behandeling een trail producten kit, de combinatie van de juiste producten en de juiste behandeling zorgen ervoor dat het optimale resultaat wordt behaald.

Bijwerkingen bindweefselmassage

Na de massage kan de huid warm en gevoelig aanvoelen, dit neemt af naarmate uw meerdere massage heeft genomen omdat het bindweefsel nu verbeterd is. Ook kunt u de dag na de behandeling last hebben van lichte hoofdpijn klachten. Wij raden u aan na de behandeling voldoende water te drinken of zo de afvalstoffen af te voeren.

De kosten voor een losse bindweefselmassage zijn €71,50 voor 75 minuten dit is inclusief intake. Wilt u gaan voor het optimale resultaat dan raden wij u een kuur aan van 6 behandelingen. De eerste behandeling van 75 minuten is inclusief intake, de daarop volgende behandelingen zijn 60 minuten per behandeling. De prijs voor 6 behandelingen is nu ter introductie €402,50 inclusief een complete verzorgingslijn voor het gelaat in trail verpakking.

Boeken Contact
Bindweefselmassage direct reserveren

Klanten beoordelen ons met een 8


Bron: Google (48 reviews)