Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen van Cenzaa en [ Comfort Zone ] zijn stuk voor stuk ware ontspanningsbelevingen. Een geurreis laat u de juiste koers bepalen en de hoge concentratie werkstoffen van de producten zorgen voor direct resultaat. De gezichtsbehandelingen werken niet alleen ontspannend, maar zorgen ook voor huidverjonging (anti aging) of huidverbetering.

Huidverzorging is belangrijk voor een mooie en stralende huid. Dagelijks wordt de huid blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Door de huid goed te blijven verzorgen zal de huid in optimale conditie blijven. Elke huid is anders en een standaard bestaat dank ook niet. Elke behandeling wordt afgestemd op de huidige conditie van uw huid en uw wensen.
Tijdens de behandeling ontvangt u dan ook altijd een persoonlijk advies.

Bij al onze gezichtsbehandelingen (uitgezonderd de 30 min en 45 min behandelingen) is epileren van de wenkbrauwen inbegrepen.

U kunt bij City Spa Goes ook terecht een gezichtsbehandeling samen met uw partner, (schoon)moeder, vriend of vriendin. Wij bieden mogelijkheden voor behandelingen van één tot vier personen tegelijk. Vraag bij reservering naar de mogelijkheden.

Boeken Contact
direct reserveren

Klanten beoordelen ons met een 8


Bron: Google (48 reviews)