2B Bio Peeling

Bio Peeling

Geef uw huid een opkikker en laat uw huid grondig zuiveren met een Bio-Peeling van 2B. Met deze peeling biedt City Spa Goes u de nieuwste generatie van bio-peelingen. Poriën worden nauwer, pigmentvlekken vervagen en rimpels worden van binnenuit opgevuld.

Wat is 2B Bio-peeling?

De peeling is volledig biologisch en geschikt voor elk huidtype. De warme kruide, waaruit deze peeling bestaat, worden in de huid gemasseerd. Hierdoor wordt de onderste laag van de de opperhuid bewogen om nieuwe cellen aan te maken. Onregelmatigheden in de huid, zoals acne, pigmentvlekken, littekentjes of gerstekorrels verdwijnen. Het resultaat… een grondig gezuiverde huid die straalt!

Een 2B Bio-peeling is niet aan te raden 7 dagen voor u op vakantie vertrekt. Na een 2B Bio-peeling bent u verplicht om zonbeschermende producten te gebruiken.

Voor wie is de 2B Bio-peeling geschikt?

De 2B Bio-peeling is geschikt voor elk huidtype. Mensen met de volgende onregelmatigheden hebben het meeste baat bij een behandeling:

  • Acne, vette huid met grove poriën;
  • Pigmentvlekken zoals een zwangerschapsmasker;
  • Littekens, verbeteren keloïd weefsels;
  • Rimpels, verouderde/verslapte huid;
  • Eczeem, rosacea, psoriasis;
  • Vochtarme huid;
  • Vale, slecht doorbloedde (rokers)huid;

Voor een optimaal resultaat, bijvoorbeeld bij acne, zwangerschapsmasker, pigmentvlekken, extreem droge of vette huid, raden wij aan om een kuur te volgen van deze peeling. Deze kuur bestaat uit 3 peelings in 10 dagen tijd.

Wanneer u deze kuur volgt is het zeer sterk aan te raden de producten van 2B Bio-peeling te gebruiken.

Prijzen

Behandeling 60 minuten € 81,00

Kuur 3 peelings à € 242,50

Boeken Contact
Bio-Peeling direct reserveren

Klanten beoordelen ons met een 8


Bron: Google (48 reviews)