Comfort Zone Moments 90

Ontspannende Gezichtsbehandeling

De [Comfort Zone] Moments

Duur: 90 minuten €89,95

Een heerlijke well-being ontspannende gezichtsbehandeling gebaseerd op diverse massagetechnieken, de comfort zone moments behandeling. U wordt verwelkomt met een heerlijk voetbad dat voorzien is van de tranquility huisgeur. Daarna wordt de gezichtsbehandeling gestart met het tranquility welkomstritueel. Indien gewenst worden uw wenkbrauwen geëpileerd en/of uw bovenlip geharst. Vervolgens wordt uw huid gereinigd, gescrubt en ondergaat u een dieptereiniging van het gelaat. U ontspant na de reiniging heerlijk tijdens een reinigend masker en een massage van de hoofdhuid. Vervolgens wordt het gelaat, decolleté en hals aan de hand van een Indiase massagetechniek gemasseerd. Na afloop van de massage geniet u van een voedend masker terwijl uw armen en handen worden verwend. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging afgestemd op uw huidtype.

Waar vindt u ons?

Midden in het centrum van de stad Goes vindt u City Spa Goes. Wanneer u bij ons binnenkomt, ervaart u vrijwel direct een bijzonder gevoel van rust en ruimte. Deze beleving  is ook de bedoeling van onze wellness. Rust en onthaasting staan bij ons bovenaan om een ontspannen wellness reis te creëren. Ervaar het zelf…. Even écht weg. Een time-out van alles en iedereen. En alleen maar aandacht voor uzelf. Dat is toch verrukkelijk, zo nu en dan?

Wij verwennen u bijvoorbeeld met een van onze arrangementen. Wij bieden u diverse wellness belevenissen. Of u kiest ervoor dat wij u een hele dag in de watten leggen. U geniet ter plekke van een zeer persoonlijke en kleinschalige privé omgeving, waar u van alle luxe, ruimte en aandacht geniet. U bent welkom alleen, met uw partner, moeder, dochter of vriendin. Wij verwelkomen u graag in onze duosalon.

ontspannende gezichtsbehandeling

 

 

 

Boeken Contact
Ontspannende Gezichtsbehandeling direct reserveren

Klanten beoordelen ons met een 8


Bron: Google (48 reviews)