Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes
Direct online reserveren »

Lichaamsbehandelingen

lichaamsbehandelingen en massages bij City Spa Goes

Massages en lichaamsbehandelingen zijn niet alleen goed voor uw huid en zorgen voor ontspanning, maar bieden nog vele andere voordelen. Zorg goed voor uw lichaam en geef uw lichaam de aandacht die het nodig heeft. Hoe u zich voelt wordt namelijk grotendeels bepaalt door uw gezondheid. Bij City Spa Goes kunt u terecht voor diverde soorten lichaamsbehandelingen en massages.

Hammam behandeling (60 min) € 62.50 of (90 min) € 80.50

Een Hammam behandeling, die haar oorsprong vindt in Turkije, neemt u waar met al uw zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen die allemaal in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning. Geniet eerst van een heerlijke massage met warme olie. Dode huidcellen worden vervolgens verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en spieren raken ontspannen! Daarna wordt het lichaam bedolven onder een laag met olijfschuim zodat u kunt genieten van een zeepschuimmassage. U sluit deze behandeling af met een lekker kopje Turkse thee en diverse Turkse lekkernijen.

After work Massage (60 min) € 60.00

Even ontstressen na een hectische dag op kantoor? Met de After Work Massage geniet u van een rug-, gelaats-, nek-, schouder- en handmassage en ter afsluiting warme kompressen. U zult zich weer als herboren voelen!

Al onze behandelingen worden alleen uitgevoerd op de achterkant van het lichaam. Voor het hele lichaam (90 min) betaald u € 72.50

[ Comfort Zone ] Aromasoul srub (45 min) € 50.00

Tijdens de [ Comfort Zone ] Aromasoul scrub wordt uw lichaam al masserend gescrubd. Dit gebeurt door middel van terugkerende rituelen uit 4 verschillende culturen: Oriëntaals, Mediteraans, Arabisch en Indiaas. Tijdens deze lichaamsbehandeling maakt u een keuze uit één van vier aromatische geuren die gebruikt zal worden in de srub.

[ Comfort Zone ] 4-elements massage (55 min) € 60.00

Gedurende de [ Comfort Zone ] 4-elements massage wordt u mee op reis genomen door de verschillende werelden van aromasoul: het exotisch oriëntaalse, de warmte van de mediterrane, een complete indiaase beleving of de arabische wereld. Elke ‘reis’ begint met de keuze van één van de vier geuren, die gedurende uw hele lichaamsbehandeling terug blijft komen. De massage bestaat uit diverse technieken uit deze vier werelden.

Moeite met kiezen tussen de heerlijke lichaamsbehandelingen? Laat uzelf dan eens goed in de watten leggen en combineer de [ Comfort Zone ] Aromasoul srub-massage met de [ Comfort Zone ] 4-elements massage voor slechts € 85.00!

[ Comfort Zone ] Pro Sleep Tranquility Full Body Ritual (60 min) € 67.00

De[ Comfort Zone ] Pro Sleep Tranquility Full Body Ritual is een weldadige lichaamsbehandeling dankzij de bijzonder tranquility rituelen. Uw huid zal intens gevoed en gehydrateerd worden. Beleef de ware ontspanningsbeleving door middel van een lichaamspakking en een heerlijke massage. De zeldzame synergie van de milde texturen, aromatische geuren en de kracht van menselijke aanraking zorgen voor een unieke ervaring voor zowel lichaam als geest. Deze behandeling geeft niet alleen een gevoel van welzijn en ontspanning, maar verbeterd ook de bloedcirculatie en zorgt voor een diepe hydratatie.

[ Comfort Zone ] Pro Sleep Tranquility Face & Full Body Ritual (90 min) € 86.00

De[ Comfort Zone ] Pro Sleep Tranquility Face & Full Body Ritual is eenzelfde behandeling als de Full Body Ritual lichaamsbehandeling, maar is uitgebreid met een gelaatsbehandeling. Wanneer u kiest voor deze behandeling wordt de huid van uw gezicht gereinigd en uw nek, decolleté en gezicht gemasseerd. Tijdens een verzorgends masker kunt u genieten van de heerlijke tranquility geur. De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke dagverzorging.

Het is ook mogelijk om te genieten van onze lichaamsbehandelingen & massages samen met uw (schoon)moeder, partner, vriend of vriendin in één van onze duosalons. Vraag naar de mogelijkheden!