Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes Team City Spa Goes heet u van harte welkom en staat klaar voor uw ware ontspanningsbeleving Dagje relaxen in Zeeland? De deuren van City Spa Goes staan voor u open.
Direct online reserveren »

Acties

Ultiem genieten voor aantrekkelijke prijzen!
Alle deals en leuke acties van City Spa Goes op een rij.

De beste winter deals!

Super voordelige voorjaarsactie!

Een [Comfort Zone] gezichtsbehandeling van 60 minuten voor slechts €37.50 p.p

Laat u in februari of maart meevoeren naar exotische oorden tijdens een 60 minuten durende gezichtsbehandeling van [ Comfort Zone ]. U wordt welkom geheten met de heerlijke tranquility geur. De behandeling zorgt voor een complete reiniging van uw huid:

  • Peeling
  • Dieptereiniging incl. verwijderen van onzuiverheden.
  • Uitgebreide decolleté-, nek- en geizchtsmassage.
  • Masker.
  • Massage van de handen.

Deze overheerlijke en ontspannende behandeling zal worden afgesloten met een complete dagverzorging die speciaal op uw huid is afgestemd.

Tip! Als extra kan u epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip bijboeken voor slechts € 9,-!

Geef uw huid een stevige opkikker!

Probeer nu onze 2B Bio-peeling uit en geef uw huid een stevige opkikker. Binnen enkele ogenblikken ziet uw huid er al stralender uit.

De 2B Bio-peeling is van de nieuwste generatie bio-peeling en is geschikt voor ieder huidtype. Met warme kruide wordt uw huid gemasseerd zodat de onderste laag van de opperhuid nieuwe cellen gaat aanmaken. Onregelmatigheden worden zo als het ware ‘uitgewerkt’.

Ervaar het nu zelf en betaal slechts € 42.50 in plaats van € 72.50.

Het beste resultaat van de 2B bio-peeling wordt bereikt in kuurvorm. Dit houdt in dat u 3 behandelingen ondergaat in 10 dagen. Hiervoor betaalt u nu slechts € 195 ipv € 306,50 en u ontvangt gratis een verzorgingset voor thuis.

Maak direct een afspraak of lees meer over de 2B Bio-peeling.

Nieuw bij City Spa Goes:IJsbollen gezichtsmassage

De IJsbollen gezichtsmassage is zeer ontspannend dankzij de wisseling van warmte en kou tijdens de massage. Door warmte en kou af te wisselen wordt de bloedcirculatie in uw gelaat gestimuleerd. De massage werkt dan ook stressverlagend, maar verlicht ook (spannings-)hoofdpijn. Ook geeft deze ijsbollenmassage mooie resultaten bij couprose. De roodheid zal door de massage sterk verminderen!

De ijsbollenmassage laat vermoeide huid er na afloop weer fris en stralend uitzien. Bovendien heeft deze behandeling een liftend effect!

De behandeling bestaat uit:

- Een massage met een ampul aangepast op uw huid;
- Een ijsbollenmassage;
- Verzorgende masker.

Probeert u het eens zelf! De ijsbollemassage duurt 40 minuten en kost slechts € 29.95. Maak hier direct uw afspraak.