Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes
Direct online reserveren »

Massage

Van een massage word je gelukkig!

Massages en lichaamsbehandelingen bij City Spa Goes Hotstone Shiatsu Zwangerschapsmassage Cenzaa Feelings After work massageEen massage is niet alleen goed voor totale ontspanning van lichaam en geest, maar kent daarnaast ook nog vele andere (gezondheids-)voordelen. Door regelmatig uw lichaam te laten masseren geeft u uw lichaam en geest de aandacht die het verdient. "Lekker in uw vel zitten" wordt namelijk grotendeels bepaalt door uw gezondheid. Bij City Spa Goes kunt u terecht voor verschillende soorten massages.

U kunt bij City Spa Goes ook genieten van een massage samen met uw (schoon)moeder, partner, vriend(en) of vriendin(nen). Wij bieden mogelijkheden voor massages van 1 t/m 4 personen
tegelijk. Heeft u hier interesse in? Vraag bij
uw reservering naar alle mogelijkheden.

Alle massages worden uitgevoerd op de achterkant van het lichaam, tenzij anders vermeld. Voor het hele lichaam (90 min) betaald u € 82.50

After Work Massage (60 min) € 60.00

Even ontstressen na een hectische werkdag? Met de After Work Massage laten wij u ontspannen door middel van een rug-, gelaats-, nek-, schouder- en handmassage. Ter afsluiting geniet u van aangenaam warme kompressen. Na afloop voelt u zich weer als herboren!

Hammam behandeling (60 min) € 62.50 of (90 min) € 80.50

De hammam behandeling vindt zijn oorsprong in centraal Azië. Naast een reinigingsritueel had een hammam ook een sociale functie. De behandeling is opgebouwd uit verschillend rituelen die in het teken staan van water, warmte, reiniging en ontspanning.

Een heerlijke massage met warme olie wordt opgevolgd door een uitgebreid scrubritueel. Deze wordt uitgevoerd met een zijde handschoen (Kese). Na het scrubben wordt een katoenen zak (Torba) gevuld met warm schuim en olijfzeep. U wordt van top tot teen ingezeept waarna u krachtig gemasseerd wordt. Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming gestimuleerd en uw spieren raken ontspannen. Tussen alle handelingen door wordt uw lichaam overgoten met warm water.

Na afloop van de hammam behandeling kunt u genieten van een lekker kopje Turkse thee en diverse Turkse lekkernijen.

Hotstone massage (45 of 60 min) € 63.00 - € 73.00

Een hotstone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. De massagevorm is ontstaan vanuit de gedachtegang “Lichaam, geest en ziel zijn één”.

Een hotstone massage heeft een helende en diepe ontspannen werking. Blokkades in spierweefsels worden door middel van warmte gemakkelijker opgelost. De warme stenen blijven nog even liggen na het masseren waardoor u het gevoel krijgt alsof warme handen nog overal energieën doorgeven. Uw lichaam raakt in totale staat van ontspanning met een hotstone massage.

Zwangerschapsmassage (30 min) € 42.50

De zwangerschap is een unieke tijd. In deze periode verandert er veel in het lichaam van de vrouw. Hormonen veranderen spieren en gewrichten, maar er komt ook meer druk te staan op bekken en onderrug. Dit kan leiden tot klachten zoals vermoeidheid, rugpijn of zware benen. Het is dan ook heerlijk om uzelf af en toe te verwennen.

Een zwangerschapsmassage kan verlichting geven bij lichamelijke ongemakken, maar ook bij mentale of emotionele spanningen. De zwangerschapsmassage wordt gegeven op een warm water kussen en is over het algemeen rustig en zacht waardoor uw totale lichaam zal ontspannen.

Overige massages

Prijs

Anti-stress massage (25 min)
€ 36.50
Massage 30 minuten € 40.00
Massage 45 minuten € 53.00
Massage 60 minuten € 60.00
Massage 90 minuten € 82.50
Bamboemassage 30 minuten € 42.50
Bamboemassage 60 minuten € 62.50