Rust en balans vindt u bij City Spa Goes Floaten bij City Spa Goes Heerlijk relaxen in de jacuzzi bij City Spa Goes Kom even helemaal tot uzelf met een behandeling bij City Spa Goes Geniet van een duo-behandeling samen met je (schoon)moeder, dochter, vriend of vriendin Samen ontspannen met een heerlijke behandeling in onze duo-salon De wereld van Janzen - Body, bath and home. Te koop bij City Spa Goes Laar u meevoeren in de wereld van Cenzaa. Te koop bij City Spa Goes Malu Wilz make up. Te koop bij City Spa Goes
Direct online reserveren »

Over City Spa

Onthaasten in een luxe privé omgeving doet u bij City Spa Goes

Midden in het centrum van het Zeeuwse plaatsje Goes vindt u City Spa Goes. In een kleinschalige luxe privé omgeving beleeft u hier de ware ontspanningsbeleving.
Wij zijn een bedrijf dat zich richt op de totale ontspannings en wellnessbeleving.
In onze spa kunt u terecht voor diverse behandelingen en faciliteiten waaronder:

Bij City Spa Goes doen wij er alles aan om u helemaal te laten ontspannen. Door middel van persoonlijke aandacht, maar ook door de keuze van onze producten. Wij werken dan ook met de volgend merken:

[ Comfort Zone ]

Het Italiaanse merk [ Comfort Zone ] heeft een uniek concept dat zorgt voor de ultieme beleving van schoonheid en well-being. [ Comfort Zone ]  staat voor beleving en resultaat. Hetgeen u ook zult ervaren tijdens één van de behandelingen. Met het tranquility welkomstritueel zorgen wij voor een ontspannen start van uw behandeling. Alle behandelingen van [ Comfort Zone ]  worden masserend uitgevoerd voor een betere doorbloeding van uw huid, maar ook zodat afvalstoffen beter afgevoerd worden en alle ingrediënten dieper worden opgenomen. Bovendien zorgt het masserende effect voor de ultieme ontspanning!

Cenzaa

Ontspannen in hartje Goes

Cenzaa is revolutionair door haar filosofie van ontspanning, huidverbetering, gezondheid en onvergetelijke geursensaties. Cenzaa Solutions staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen in combinatie met high-tech samenstellingen. Mediterrane en oosterse planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën die zorgen voor een zintuiglijke ervaring van welzijn.

Ontspanning en huidverbetering gaan bij Cenzaa Solutions hand in hand, het beste uit de natuur wordt gecombineerd met de laatste technologie.

Malu Wilz

Helmut Baurecht is altijd al gefascineerd geweest van schoonheid, kleuren en cosmetica. Baurecht had zijn eigen visie over hoe het ideale merk er uit zou moeten zien: exclusief, luxe, trendy, maar vooral betrouwbaar en pretentieus. Door de samenwerking met de bekende visagist Malu Wilz kreeg zijn droom gestalte en een naam. Samen ontwikkelde zij een cosmeticalijn voor en door professionals.

JANZEN

Kom op adem, relax en pak uw eigen moment met de huisgeuren, bodyproducten en badaccessoires van JANZEN. De producten van JANZEN zijn 100% Nederlands en puur, open en echt. JANZEN zet de meest oorspronkelijke en eigentijdse verzorging neer. Een ware wellnessbeleving voor de zintuigen – zin en zen. Verwen uzelf of geef het JANZEN-gevoel aan een ander cadeau.

Nieuwsgierig naar onze behandelingen? Wij raden u aan om tijdig te reserveren voor uw ultieme wellnessbeleving!